Шукаєте де купити вино для глінтвейну з доставкою?
З настання осінніх холодів і аж до початку весняного тепла, найпопулярнішим у світі зігріваючим напоєм є, ви подумаєте чай чи кава, але ні – глінтвейн! Цей смачний ароматний напій вживають у всьому світі у досить великих кількостях адже це не лише ароматно та смачно , але й корисно.
Глінтвейн напій що гріє не лише ззовні але й зігріває душу та створює посмішки та настрій. В колі друзів чи на одинці укрившись теплим пледом з цікавою книгою в руках, або ж зимовим днем на прогулянці, цей напій завжди буде доречним.
Вживання глінтвейну корисно для організму, чому так?
У вині з якого варять «зимовий коктейль» міститься багато корисних речовин таких як: таніни, флавоноїди та винна кислота. У такому поєднанні вони зміцнюють імунітет та бадьорять організм.
Таніни – це речовини що запобігають серцево-судинним хворобам, а також надають вину терпкості.
Флавоноїди – це природні антиоксиданти, вони очищають від токсинів кров, перешкоджають утворенню тромбів та виводять холестерин.
Спеції що додаються до гарячого вина мають протизапальну дію, і мають надзвичайний аромат що заспокоює та розслабляє.
Проте слід пам’ятати що навіть у такого напою є застереження щодо вживання, тому завжди будьте обережні.
Коротко розповімо про історію виникнення глінтвейну та звідки походить цей напій.
Перші згадки про глінтвейн зустрічаються в письменах яким понад 2000 років, і вважається що корінням цей напій походить з древнього риму. В ті часи глінтвейн вважався напоєм лише для справді багатих людей адже прянощі які додавали до вина , наприклад кориця, чебрець, лавр та коріандр, коштували надзвичайно дорого, і не всі могли собі дозволити таку розкіш. З часом напій модернізували і почали додавати до нього мед, горошини перцю, кардамон, а в деяких книгах датованих 16 століттям зустрічають рецепти у яких глінтвейн готували з додаванням вершків.
Згодом жителі західної Європи вдосконалили рецепт гарячого вина , і він дійшов до нас у тому вигляді в якому є звичним для нас тепер.
Як готувати глінтвейн та яке вино найкраще підійде для цього?
Для приготування глінтвейну ідеально підійде червоне сухе вино – наприклад Каберне, Піно Нуар, Мерло, Одеський чорний. Доречі, всі перечислені вина ви можете придбати у нас на сайті МініБар в упаковці 10 літрів за кращою і Україні ціною, та готувати улюблений напій досхочу адже такої упаковки вистачить надовго.
Готуючи глінтвейн обирайте краще товстостінний посуд, або хочаб емальований, і ні в якому разі не алюмінієвий. У посудині з товстими стінами ваше вино прогріватиметься більш рівномірно, якщо ж ви додаєте воду при приготуванні напою будьте обережні, спочатку прокип’ятіть її а потім обережно вливайте по краях щоб не зіпсувати смак напою.
А які ж спеції зрештою краще кинути щоб отримати бажаний смак? Зараз розкажемо!
Головне правило при готуванні ароматного напою не переборщити зі спеціями, у кожного свої смаки і всі додають різні спеції проте є ті, що вважаються класичними для варіння глінтвейну:
- Кориця – можна палички , а можна й мелену
- Гвоздика
- Чорний перець
- Лавровий лист
- Шафран
- Мускатний горіх
- Імбир
- Бадьян
- Аніс
Також досить часто додають різні фрукти до глінтвейну, наприклад, яблука, апельсини, лимони і навіть горіхи, але це знову ж таки за бажанням.
А ще існує безалкогольний варіант цього напою, як же це спитаєте?
Замість вина в такому варіанті використовують звичайні соки, наприклад апельсиновий, виноградний чи вишневий. При такому варіанті сік нагрівається до температури 80 градусів і ним заливають спеції та прянощі. Їх настоюють декілька хвилин та вживають.
В МініБар можна купити готовий глінтвейн!
Інтернет магазин МініБар не лише пропонує купити сухе червоне вино тут для глінтвейну 10 літрів, а й замовити глінтвейн у великій упаковці бег ін бокс 10 літрів – за низькою ціною.
Купити готовий глінтвейн можна тут від ТМ : Таїрово, Котнар, Хінчесті (HINCESTI), воно зручне тим що не потрібно додавати до нього різноманітні прянощі та спеції , воно вже готове до вживання, лише розігрійте та насолоджуйтесь неймовірним смаком та аромат неповторного зігріваючого глінтвейну.
Готовий напій можна розігріти не лише в дома але й на природі, це досить зручно адже його не потрібно довго варити та дозувати спеції.
Проте якщо ж ви полюбляєте самі готувати глінтвейн у нас є величезний асортимент сухого червоного вина в тарі 3 літри або 10 літрів, від українських, молдавських та італійських виробників:
- Tairovo
- Cotnar
- Colferai – італійське вино
- Hincesti – молдавське вино
- Шато Грона
- Гросс-Лібенталь
Неодмінно купіть та скуштуйте готові глінтвейни або ж смачне вино для приготування за власними рецептами.