Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пиво Monchshof Kellerbier - бурштинового кольору з природною каламутністю має м'який та збалансований смак. В нього характерний аромат хліба, солоду та карамелі. Також можуть бути ноти фруктів, таких як яблука або груші. Пиво має міцний насичений смак, досить складний, із солодкими солодовими тонами, помірною хмелевою гіркуватістю, особливо ближче до фіналу, нюансами хліба, іриски, фруктів, обсмажених горіхів, меду, спецій. Післясмак затяжний, хмелевий.Пиво чудово як аперитив, добре поєднується зі стравами німецької кухні, а також мясними снеками.
"Monchshof" Kellerbier - один із найстародавніших сортів, що виробляються на броварні. Термін "Kellerbier" надійшов від німецьких пивоварів і означає "пивний погріб". По суті, він відноситься до методів виробництва пива у першій половині XIX століття, коли після процесу варіння пиво без фільтрування витримувалося у величезних танках у підвалах броварні. Таким чином, виходило насичене пиво природно туманного кольору з округлим, гладким, питим тілом та свіжим ароматом. Так і пиво "Monchshof" Kellerbier має гарний туманно-бурштиновий колір і складний, витриманий смак. Відсутність фільтрації дозволяє зберегти корисні компоненти у неповторному, трохи терпкому смаку пива.
Кульмбахська пивна культура — одна з найдавніших у світі. Сьогодні три пивоварні заводи Кульмбаха виробляють найбільшу кількість пива на душу населення в Німеччині, ніж якесь інше місто. Пивоварня Kulmbacher, розташована на півночі Баварії, в одному з найстаріших міст Німеччини - Кульмбаху ("кульм" - німецькою вершина, "бах" - джерело), в її сучасному вигляді була заснована в 1996 році шляхом злиття раніше незалежних пивоварних заводів Reichelbrau, Sandlerbräu, Mönchshof та EKU.